bästa postorder brud byrå reddit

Alternativ pro hur man anvander Tinder utan Facebook

Alternativ pro hur man anvander Tinder utan Facebook

Tills pro ej sa lange darefter varenda det betydelsefullt att ha ditt konto tinder kopplad till din facebookprofil. Detta var nagot som inte riktigt overtygade vissa konsument, eftersom vi alltemellanat vill att Tinder-profilen ska vara nagot lite mer anonym. Lyckligtvis andrade de ansvariga for det sociala natverket stallning och sedan nagra manader har det varit mojligt att folja in via andra tilltradesmedel. Sa om du undrar hur man anvander tinder utan facebook du kommer att onska kanna till att det ar mojligt.

Anledningarna till varfor du kan vill inte forbinda ihop Tinder och Facebook De kan vara massa och mycket olika. Men i de flesta fall ar det en undran ifall integritet. Vi inneha mycket kontakter kungen Facebook som vi inte vill att de ska vara medveten om att vi ar i en dejtingapp. Och i sa vackra albanska kvinnor fall kan det besta besvarlig att ha bada applikationerna anslutna.

Det som ar bra ar att forut komma at Tinder det inneha du samt andra alternativ. Sak ar att du till och med kan skapa en profil gallande den valkanda dejtingappen utan att ha ett konto kungen Mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa om du ej vill vara bundenhet fran Facebook under din process forut att finn din battre part, rekommenderar vi att du valjer andra atkomstalternativ.

Det som ar betydelsefullt ar att vi kommer ihag att for att ha denna tillfalle att vara pa Tinder utan att behova ta till Facebook, ar det nodvandigt att vi har senaste av ansokan. Ifall du inneha en jatte- mossig version och inte har uppdaterat den kanske du ej inneha nagot annat metod att anlanda in i den. Darfor rekommenderar vi att du gar igenom den innan du fortsatter lasa Google Play Store och kika till att du ej har nagra vantande uppdateringar.

Logga in gallande Tinder med Google

Ett alternativ forut att klara av konsumera Tinder utan Facebook ar att foreta det via ditt Google-konto. Om du ar en Android-anvandare plikt du ha ett konto forut att kunna hantera din nalle, sa du kan konsumera likadan konto pro att logga in pa dejtingapplikationen. Du behover enbart indicera ditt e-postkonto som slutar gallande och losenordet du anvander pro det. Pa sa metod kommer du att ha loggat in utan att Facebook inneha med det att skapa.

Nagot som kan besta lite problematiskt pro vissa brukare ar att du kommer att splittra en segment fran den data som du inneha anvant i ditt Google-konto. Men normalt har vi massor mindre personlig information i den an i Facebook, vilket kommer att mildra oss att besta anonyma. Och om du vill att absolut ingen amna lite tillgang till din information inneha du alltid mojligheten att skapa ett alternativt Google-konto.

Att bruka det har kontot hjalper dig att rus i uppgifter som alder och profilinformation. Men ifall du har skapat din profil for forsta gangen pa Tinder plikt du fylla i resten av informationen som du vill presentera forut dina eventuella blivande partners. Fran bilder till din beskrivning och lankar till andra sociala natverk som Instagram. Men Tinder kommer minst ej att ha information om dina kontakter fran Facebook, sa att du kan dolja att du ar i denna applikation pro dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar absolut det basta valet att begagna Tinder utan Facebook och fran denna motiv ar det det mest forbruka.

Skapa en profil kungen Tinder med ditt telefonnummer utan Facebook

Om du vill atnjuta maximal integritet nar du skapar din profil, finns det ett satt att skrida in i Tinder utan att behova bidra varken ditt Facebook- eller Google-konto. Och det ar att ett tredje fason att skapa en profil ar att logga in via din telefonnummer, bekraftar din identitet med hjalp fran ett SMS-meddelande.

Samt om du ej inneha nagot annat alternativ an att bidra information jamstalld egen som ditt telefonnummer, sa ar det sannolikt det det mest privata sattet for att antrada anvanda applikationen.

Nar du gar for att skapa din profil tvingas du trycka pa knappen Logga in med ditt telefonnummer. Darifran tvingas du indicera den, och du kommer att atnjuta ett SMS med en bekraftelsekod sa att de vet att det ar du. Darifran kan du fortga till skapa din profil, nagot som du maste producera helt fran begynnelse, darfor att appen inte kommer att ha nagon information ifall dig.

Detta ar utan tvekan det mest privata alternativet. Om du ej vill att nagon ska forbinda din Tinder-profil med din Facebook-profil eller Google-e-postkonto, ar det avgjort det basta alternativet att logga in med ditt telefonnummer. Acceptera Detta kommer att klarlagga forhallandet mellan ditt telefonnummer och ett Tinder-konto. Sa du nog foredrar att ha ett andra telefonnummer bara forut detta ifall fullstandig integritet ar va du letar efter.