postorder bruden

Gangjarn ar battre an Tinder, tydligen – har ar varfor

Gangjarn ar battre an Tinder, tydligen – har ar varfor

Hinge ar en dejtingapp och manga, flertal av dess konsument antagande att den ar battre an Tinder. Men ar det sa? visa oss undersoka dess for- och nackdelar.

Hinge dok upp forsta gangen 2012. Da varje det mycket likt Tinder och andra dejtingapplikationer pro iPhone och Android. Den kopplade upp sig via Facebook och fortsatte darefter att utvinna dina Facebook-vanners anslutningar forut potentiella matchningar. Iden har varenda enkel, om an nagot missriktad: om du ar frande med nagon, nog den vans kamrat kanske tycker om att dejta dig.

Sa arme fungerade Hinge ett tag. Men sedan andrade det helt sitt perspektiv gallande natdejting. Foretaget som ager Hinge andrade till och med sin slogan till “designad for att raderas” – sadan varje dess lita att den skulle finn avta anvandare langvariga matchningar. Hinge andrade aven sin installationsprocedur; den fokuserar genast gallande fragor – som eHarmony – att instruera uppfatta din battre. Nar du inneha gjort detta kommer algoritmen att ge dig nagra val.

Gangjarn fungerar HELT konstig kontra Tinder

Pa Tinder sveper du at vanster och hoger https://kissbrides.com/sv/libanesiska-kvinnor/ gallande potentiella matchningar. Det arme ar ganska Tinders laka shop. Du brukade producera det arme kungen Hinge ocksa, men sedan andrade Hinge hur det fungerar. Det fungerar genast ganska som Instagram, sa att du kan kommentera och gilla andras innehall kungen plattformen – sa arme kommer du pa deras radar.

Att hitta potentiella datum ar ocksa konstig. Istallet for att godtyckligt svepa at vanster och hoger gallande profiler, som du utfor gallande Tinder, scrollar du med Hinge i genom anvandargenererat innanmate – uppdateringar fran andra Hinge-anvandare. Ifall du kommenterar ett inlagg eller uppskattar ett inlagg far skaparen ett meddelande och kan darefter betrakta in din profil och racka ett kungorelse till dig.

Detta ar den huvudsakliga grundlaggande skillnaden mellan Hinge och Tinder, och det ar samt en stor. Det betyder att du potentiellt kan ringa kontakt med vem som helst och, till skiljaktighet fran Tinder, det kraver ej att de redan har svepat ratt gallande dig. Om du kan hitta nagon kungen Hinge kan du potentiellt fa kontakt med dem. De kan naturligtvis kora att bortse din not och/eller uppskatta men du har minst en chans att kriga. Det ar eftersom det ar relevant att kika till att din not sticker ut.

Gangjarn fungerar ofta som Instagram

Det enklaste sattet att atnjuta en battre empati for nagon, minst online, ar att se deras sociala medieprofiler – Facebook, LinkedIn, Instagram, etc. Hinge forstar klargjort detta och detta ar helt klart aven den motiverande faktorn bakom appens design och layout. Fokus arme ar INNEHALL och anledningen till detta ar att INNEHALL ar unikt, som ett fingeravtryck – ett enda inlagg kan delge ofta om en potentiell matchning.

For att interagera med andra Hinge-anvandare tvungen du forst hitta en profil som du uppskattar utseendet gallande och darefter betrakta igenom den profilens innanmate och inlagg. Nar du hittar ett inlagg du gillar kan du antingen interagera med det i genom att dumpa en kommentar eller uppskatta. Anvandaren far enar ett besked ifall att du har interagerat med deras innehall och de kan sedan plocka ett beslut om huruvida de amna initiera kommunicera med dig. Detta gor Hinge ofta mer konverserande an Tinder fran begynnelse.

Det fantastiska med detta forfarande for att finn potentiella matchningar ar att du kan uppfatta ofta ifall en persons intressen och personlighet innan du ens matchar dem. Till exempel, ifall du ar en drinkare som alskar sport, skulle du antagligen ej matcha alltfor bra med en nyborjare som hatar sport. Att kunna kika va dina potentiella matchningsinlagg om ger dig mer information an du far fran en enkel bild – och det utfor det mindre om utseende aven.