0,597346009

Sjalv matchade med en kille pa Tinder och vi klickade faktiskt pa rak arm med varandra

Sjalv matchade med en kille pa Tinder och vi klickade faktiskt pa rak arm med varandra

Vi inneha genast pratat med varandra ovanfor en manad och vi inneha gatt pa tvenne dejter. Den forsta varje en traditionell fikastalle dejt. Den andra dejten varje jatte- langre dvs. vi hittade pa prylar att handla hela dagen. Vi gick pa fikastalle, ut gallande promenad, besokte olika stallen. Han verkade sukta efter mig forut han drog synnerligen ut dejten in i sista sekunden. Men nar vi val kom bo till honom kungen parkeringen sa stod hans foraldrar dar. Vart hejda blev valdigt stelt och pinsamt. Vilket sjalv angrar nu da sjalv skulle kunnat ha tagit det en aning lugnare. Men hans foraldrar fick mig pa andra tankar att sjalv glomde att framfora tack forut dagen och att vi kan traffas igen.

Nuorisotiedottaja Liselott Vastaa

Varken jag eller han forsokte inte ha nagon fysisk kontakt men sjalv forsokte skrida och sitta honom hejdlost intill, vilket han arbeta besta maklig med. Genast verkar han dock besta hejdlost ointresserad fran mig helt abrupt. Det har tagit 6-10 timmar pro honom att genmale gallande mina https://gorgeousbrides.net/sv/sofiadate/ meddelanden. Jag skickade ett budskap direkt enar jag markte att sjalv glomde tacka honom och att sjalv vill beredvilligt motas honom aterigen.

Sjalv ar harig att jag missade uppsyn tillfalle att lite en tredje dejt pga den dar hemska avslutet gallande dejten pga hans foraldrar – ifall jag skulle ha tagit det lite lugnare. Han har personligen ej namnt att han vill traffas upprepa. Sa borde sjalv nominera det och undra honom?

Ifall Liselott:

Ingen ganska av relationer i livet ar sa knepiga som karleksrelationer och kraver sa kopiost tankearbete. Det ar som ifall vi skulle bli hejdlost nojiga och misstrogen och overreagerande sa flinkt det kommer till nagot som ens lite handlar om karlek – ej blir vi ju sadana dar osakra och overanalyserande asplov nar vi traffat nya kamrater eller arbetskamrater eller likartad 😉 Sa karna forsta allmanna namnd blir troligen alldenstund forsoka ta det lungt och testa kika det hela utifran. Vilken gestaltning skulle du jag handla om du horde den har storyn fran nagon annan, vilka rad skulle du ge ifall det var en kamrat som berattade det har?

Som sjalv ser det, sa verkar det troligen ha varit en stor pinal forut honom att hans foraldrar fick traffa hans dejt. Baksida av underben det i sin svang kan bero pa kan det existera tusen annorlunda forklaringar till och det ar enkom han som vet vilken som stammer.

Nog han overlag vill halla sitt karleksliv och sitt familjeliv vitt atskilda? Det ar ju synnerligen inte ovanligt att barn (speciellt pojkar verkar det som) valjer att ej redogora nagot om sitt karleksliv pro morsa och fader, att de till och med skams ogonen klocka sig om foraldrarna ens far nys om att de inneha ett karleksliv. Vissa ar kansligare med det dar, andra berattar exakt allting hemma vid koksbordet. Eller kanske tyckte han att du overlag ar hans ensak an sa lange och skulle ha reagerat jambordig om det varje nagon kamrat eller kand ni sprang pa? Eller varje han skraj att de skulle enervera honom for att de ertappat honom med en dejt? Eller att de skulle sporja en valdigt massa ifall dig. Eller att de ej skulle godkanna dig? Eller sa skamdes han for dem och trodde du skulle tycka samre ifall honom pro dem? Eller sa trodde han att du misstankte att det var planerat och att han enar skulle forete som nagon mammaspojke som vill presentera dig pro foraldrarna direkt? Eller att det skulle betyda forut mycket ifall du traffade foraldrarna direkt, som om han darmed skulle tycka att er relation ar betydligt allvarligare an va den borde vara efter andra dejten? Eller sa skams han pro att han bor hemma annu? Eller sa vet de nagot om honom som han inte vill att du ska kanna till, ganska att han egentligen har en flickvan – eller en fru!! Eller blott just gjort slut med nagon foraldrarna gillade? Eller vadsomhelst, som sagt, tusen tankbara forklaringar.

Sedan kanske blott kanslan av awkward och pinsamt och ertappad-med-en-hemlighet smittade av sig fran sjalva situationen till dig i hans skalle? Man gor ju sa av och till arme i livet, utan att vilja det medvetet, allsa kopplar forbund en besvarande incident med en individ eller en ganska av situation. Tydligt att man vanligtvis vet att den kopplingen ar hardnackad och ologisk, men man kan inte slopa att ljuda det farga fran sig gallande manniskorna man upplevde den med. Och speciellt sa arme bittida in i en relation, nar det i ringa man hant nagot an, kan tillracklig pinsamhetskanslorna vaga tyngre an intresset gjorde. Nej. Ifall det har alltsa ar forklaringen, det vet vi ju ej.

Eller sa nog han enbart skams for hur HAN betedde sig nar ni sprang pa dem, ganska stel och konstig – och antagande att det avskrackt dig, fastan du latsas besta ridderlig genast sedan.

Eller sa kande han sadar overlag blott ej tillrackligt med intresse forut dig forut en tredje dejt, och det markte han speciellt otvetydigt nar det oforhappandes kom till att visa upp dig infor andra? Det ar ej sa lajbans att hora, na, men i dagens dejting-miljo ar det ju annu helt bra att tacka icke efter andra dejten, eller?