vad är en postorderbrud?

Tinder: baksida av underben ar matchningssystemet och hur fungerar det?

Tinder: baksida av underben ar matchningssystemet och hur fungerar det?

I den har artikeln ifall Tinder ska vi prova vagleda dig sa att det matematiksystem som applikationen inneha ar till din fordel och att du ar klar forstora din framgangsgrad kungen den basta dejtingsappen gallande marknaden idag. Om du redan vet det och letar efter andra typer av applikationer kan du aven anteckna in den arme artikeln dar vi pratar ifall De 7 basta dejtingsapparna pa Android.

Forut att du inte amna skrida vilse och initiera kungen hoger fot i varlden fran dejtingsapplikationer behover du blott sluta upp bakom dessa moment som vi kommer att lara dig nasta. I slutandan ar detta som allt, ju battre profil, desto lattare kommer du att finn den andra personen. Nar du val har matchat, dar ar du med konversationen du har med den andra personen och din Tinder-profil kan gora lite. Men utan att forst foradla det kommer du ej att ringa det samtalet. En sak leder till en annan, lat oss pa grund av skrida dit med artikeln.

Hur sa ar Tinder och hur fungerar det?

Baksida av underben du plikt handla fran forsta stund och som det ar uppenbart ar ladda ner appen fran Google Play Store eller Apple Store om du anvander iOS-systemet. Nar du gott inneha laddat ner den och installerat tvingas du protokollfora dig gallande Tinder med en Facebook-profil eller helt spartanskt konsumera ditt telefonnummer till vilket de skickar ett SMS till dig och du kommer blott att indicera en kod som ger dig tilltrade. Efter detta accepterar du och ger bemyndigande forut att meddelanden amna hoppas ovan nar du gor en match, vilket ar vart mal i appen, kom ihag!

Du har redan allt tydligt, genast blir det nar du behover borja ladda i din profil. Nar du gar in borjar du kika personer eller profiler, snarare, med deras foton, data, alder och skildring, portratt sagt, du kommer att kika deras profil och biografi. Utover allting detta kommer du aven att kunna se ifall personen har varit engagerad just, en indikator visas darjamte deras bild. Om du ar hagad fran den profilen intill forsta anblicken eftersom du redan gillade den, tvungen du klicka kungen mer information (sjalv lindade in i en dodsblek rund, dyster till hoger). Nar du gor det arme hela profilen visas och du kommer att se all hans bio om han inneha skrivit det. Dar ser du samt resten av fotografierna genom att avfyra at hoger eller vanster.

koreansk postorder för brudar

Du inneha redan sett deras profil, nu ar det upp till dig att bestamma. Gillade du det? Ifall du gillade den personen behover du bara trycka gallande blodpump hur sa kommer du att kika nedan och ifall du ej gillade det, kommer du att pragla pa X eller du flyttar profilen med fingret at vanster.

Ett ogonblick, du kan aven fortsattningsvis foreta nagot annat Om du antaga att den personen kanske ar den du uppskattar mest fran alla profiler, men varenda vaksam du inneha enkom en chans var 24: e timme. Ifall du gillade den personen mer an nagon annan, svep kortet uppat eller klicka pa den bla stjarnan som du ser nedan, det ar en superlik, Du kommer att ha fler mojligheter for den andra personen att finn dig och se din profil for att bedoma om de uppskattar dig eller ej. Men fortvivla ej applikationen varnar dig aldrig pro nagonting om det inte finns nagon matchningsa att du inte vet om den andra personen ej har hittat dig eller helt enkelt ej gillat dig. Du haller dig lugn och fortsatter testa.

Skapa en bra Tinder-profil

Visa oss ga till hur sa du ar hagad fran att kanna till ifall Tinder, skapa en bra profil forut att lyckas i applikationen. Inleda med att folja dessa moment som vi kommer att forklara nedan: