0,564058432

Finn karlek pa natet – Helena och Magnus traffades pa Facebook

Finn karlek pa natet – Helena och Magnus traffades pa Facebook

S kilsmassan hade tart pa Helena. Hon tyckte ej om singellivet, utan ville leva i tvasamhet. Men hur hittar man den stora karleken nar man snart narmar sig 50 ar funderade Vaxjotjejen?

Omkring tio mil darifran, i Morrum https://gorgeousbrides.net/sv/tjeckiska-brudar/, gick Magnus nastan i sin stora hus. Trasig och allen efter att ett fjarran karleksforbindelse varit kvar ett par ar fordom. Att finn karleken igen kandes som en fjarran tanke. Genast ville han bara leva forut det som betydde mest for honom, hans bada barn.

Vi traffar Helena Lof Pettersson, 56, och hennes man Magnus, 51, hemma i villan i Morrum nastan exakt fyra ar efter att karleken slog ned i deras liv.

– Chansen att det som hande skulle aga rum, den finns ju ganska inte. Det ar som en vacker historia, sager Magnus och stralar lyckligt jamte sin Helena intill koksbordet.

Marigt att hitta karleken

– Jag skilde mej i mans med i 21 ar, vi hade varit gifta i nio ar. Med hade vi par baby, berattar Helena.

– sjalv ar allena ett skilsmassobarn och nog ar det den erfarenheten som gjort att jag i vuxen alder kanner att sjalv ar en familjemanniska och vill hora forbund med nagon.

– sjalv sa till mej personligen att inom fem ar ska sjalv leva sallskap med nagon. Men det innebar ej att sjalv skulle bli desperat och slang mig ovanfor forsta basta karl, poangterar hon.

Se samt: 7 superkandisar som blivit alskande i en svensk

Helena markte fartfyllt att det dar med att hitta karleken nar man kommit upp i medelaldern har avta utmaningar. Detta trots att hon inneha ett stor socialt kapital med flera vanner och att hon var engagerad i foreningslivet.

– Att motas karleken gallande krogen varenda inte forsiktig. Jag provade dessutom pa natdejting, men markte flinkt att det var ingenting for undertecknad. Ett problem med de hanar sjalv traffade, varenda att de mycket hade likadan bakgrund som jag sjalv. De vagade helt enkelt inte ga in i en ny relation fullsatt ut, de ville ha nagot gallande avstand. Det varenda sjalv absolut ej hagad fran.

Hemlig karlek fran hogstadiet

En torsdagsmorgon tre ar efter skilsmassan satt hon med lokaltidningen Smalandsposten intill frukostbordet. Ett bekant namn och anlete dok upp gallande forstasidan. Det var en bild gallande hennes hemliga karlek fran hogstadiet, killen som hon varenda pro forsagd pro att narma sig enar. Nu borjade hon kontemplera, tank om han samt vara ledig, nog var det antligen dags att kontakta honom?

4 fran 10 traffar karleken via internet

Det ar den digitala varlden som numera galler nar man ska traffa sin partner. Det visar en stor amerikansk granskning gjord intill Stanford university dar forskarna sokte replik kungen varenda karlekspar oftast samlas. Svaret ar entydigt – internet ar den mest populara motesplatsen enligt studien som publicerades 2019. Alltsammans 39 procent av paren uppgav att de traffats online och kanske ar den siffran an hogre darfor att som flertal fran paren haft sin forsta kontakt online innan de traffats i verkligheten gallande exempelvis bar eller restaurant.

Den studien visade samt att sattet att samlas pa forandrats over epok. Nar forskarna gjorde likadan studie 2009 uppgav 25 procent fran paren att de traffats via gemensamma vanner och varje da i merpart. Da stod online-motena pro 22 procent.

Natdejting ar egentligen en modernare version fran det som forr varje en kontaktannons i tidningen och som kunde upplevas som en desperat tranande efter nagon. Nar kontaktannonsen tog steget in i den digitala varlden genom annorlunda dejtingsidor och dejtingappar traffa den pa ett helt annat metod.