bästa postorder brud byrå reddit

18. Genom att vara vard for ditt eget arrangemang

18. Genom att vara vard for ditt eget arrangemang

16. Ga med i en improvisationsgrupp

Ovan alltsammans varlden finns det grupper som kallas for improvisationsgrupper. I grund och botten ar detta kurser i skadespeleri som leder absolut ingenstans. Du kommer att ga in och knega med en “expert” (vanligtvis nagon som ej sann lyckades som skadespelare) och utrona annorlunda fason att manifestera dig personligen. Det finns ingen realistisk poang med dessa klasser, dessutom om de kan besta terapeutiskt nar du gar igenom delen “uttryck din ilska”.

Hur som helst kan du ga med i en av dessa klasser! Manniskorna som gar med dig letar ej stadse efter karleken, men detaljerad som med tillganglig scen-evenemang kan du utbilda dig ofta ifall en person i en improv-klass.

Du kommer ej att bli nasta Meryl Streep i genom att ga med i en rum improvisationsgrupp, men du kan sakert ta steg kontra att finn en partner. Sok idag och se hur sa som finns i ditt omrade. Vem vet vem som nog agerar tillsammans med dig?

  • All typer fran manniskor gar med i improvisationsgrupper
  • Du kommer ej bli beromd genom att ga med i en, men du kan hitta karleken
  • Du kan bilda dig mycket om en potentiell partner i en improvisationsgrupp

17. Vid natverksevenemang

Det ar aldrig en riktig bra plan att starta en romans gallande kontoret. Nar allt kommer cirka kan det bli sant traligt pa kontoret om prylar och objekt gar mankemang. Darutover nog dessa grej inte ens ar tillatna – det sista du vill ar att HR borjar ge dig problem enkom darfor vem du traffar.

Men det ar intet felaktigt med att traffa nagon i synonym verksamhetsgren som du. Ga till ett natverksevenemang eller nagot snarlika som en sammantrade och kika vem som dyker upp. Dessa manniskor kommer uppenbarligen att ha samma intressen, ehuru att de livnar sig pa synonym satt som du gor.

Se till att du inte ar patrangande, darfor du ej vill skramma din blivande partner. Men var ej harig att prata hej till nagon som du tycker ar fangslande, eller forut att omvaxla branschanteckningar med personen som inneha fangat ditt oga. Du kan finn karleken bred natverksevenemang och hitta en partner med likartad karriarmal.

Ifall du ar pa sociala medier eller kanner flertal folk som kan fordela budskapet om ett event kan du skapa dina egna! Be dina vanner att servera in singlarna de kanner till en fest, event eller enbart forut att umgas. Det ar en bra plan att bega eventet till ett BYOB, i och med du aldrig vet hur manga som kommer att dyka upp. Men om du har obegransade resurser ar det blott att avlona rakningen.

  • Hunddag i parken (allihopa tar med sig hunden for att busa)
  • Dodsblek elefantfest (all tar med sig en sma present att byta)
  • Bokbytarfest (du gissade det – ta med en bok att utvaxla)

Du fattar – det finns inga granser! Kika bara till att du inneha budget och plats i atanke nar du planerar ditt arrangemang. Ha sa lajbans!

19. Pa sociala medier

Det finns uppsjo av fason pro dig att finn karleken gallande sociala medier. Du kan ga med i en Facebook-grupp som agnar sig at ett eller annat entusiasm. Du kan forestalla dig forut vanner till vanner. Du kan folja folk kungen Twitter och utvaxla en (intelligent) konversation med dem.